Info puppy aanvraag

puppysDe fokhonden voldoen aan alle eisen. Ze worden compleet getest op PRA, HD, ED dysplasie en jaarlijks op oogziektes. Inclusief DNA profiel alvorens de hond voor de fok gebruikt wordt. Zo kunt u er zeker van zijn dat onze honden in optimale gezondheid verkeren.

Vanwege de recente vooruitgang in de genetica testen, is het nu mogelijk om via DNA te testen of de Australian Labradoodle PRA-vrij zijn. Ze zullen nooit lijden aan PRA blindheid en evenmin zal een van hun nakomelingen aan PRA lijden. Wereldwijd worden alle Australian Labradoodle puppies gesteriliseerd/gecastreerd of onder contract verkocht voordat ze naar de nieuwe eigenaren gaan, zo ook bij ons.

The Didgeri Doodle Australian Labradoodle is een kennel die in huiselijke sfeer haar puppies grootbrengt.
Gezondheid, karakter en goeie socialisatie zijn sleutelwoorden die hoog in het vaandel staan.
Wij zorgen dat de pups fysiek, mentaal en sociaal genoeg gestimuleerd worden.
Gezondheid en schoonheid is ons streven, de liefde en het welzijn voor onze honden is ons doel.
Al onze puppy’s worden gefokt volgens de fokreglementen van de ALAEU. Wij respecteren de vooropgestelde  code van ethiek van de ALAEU en passen die dan ook zeer nauwkeurig toe. Voor informatie van de code van ethiek zie website van de AlAEU en ALVN.
Iedereen is welkom in onze kennel The Didgeri Doodle Australian Labradoodle. De ouderdieren van onze puppy’s zijn steeds aanwezig.
U kunt een duidelijke indruk krijgen over onze honden en wie wij zijn.

Wat kunt u verwachten van ons?

 • U krijgt bericht als de puppy’s geboren zijn.
 • U kunt op afspraak vanaf 10 dagen  de puppy’s bezoeken en vanaf 3 weken de puppy’s knuffelen.
 • U krijgt updates foto’s en filmpjes van de puppy’s van 0 tot 8 weken.
 • Wij houden een “kraamfeest” waar veel informatie gegeven wordt en waar u terecht kunt met al u vragen.
 • Vanaf 6 a 7 weken wordt de pup na een gedragstest aan u toegewezen. Wij adviseren u en proberen rekening te houden met u wensen
 • We geven u informatie over de vachtverzorging en u krijgt een trimschema mee.
 • Bij het ophalen van uw pup, ondertekenen we beide een koopcontract waarin wij 2 jaar gezondheidsgarantie op erfelijke afwijkingen geven.
 • U krijgt een puppypakket mee met oa schriftelijke informatie met details over voeding, training en medische zorg. De pups zijn gewent aan vlees en brokken als ze het nest verlaten en hiervan krijgt u voldoende mee.
 • Wij staan altijd klaar om u advies te geven met uw hond in welke vorm dan ook.

Wat kunnen de pups verwachten van ons?

 • Onze puppen groeien op in een huiselijke sfeer waardoor ze sociaal reageren op andere honden, katten en kinderen en huiselijke geluiden. We besteden er veel tijd en liefde aan.
 • We leren de pups lopen aan het riempje, we maken een begin met de zindelijkheidstraining en we wennen de pups aan autorijden.
 • We maken uitstapjes naar o.a. scholen, tehuizen en als er verzoekjes zijn van de toekomstige baasjes, proberen wij daar gehoor aan te geven.
 • Ze maken kennis met verschillende materialen en geluiden. Regelmatig luisteren de pups naar de geluiden cd en “kijken” tv.
 • De pups zijn bij het verlaten van het nest, diverse malen ontwormt, gechipt, onderzocht door een dierenarts en hebben de eerste puppy enting gehad. Ze krijgen een Europees paspoort en een afstammingsbewijs mee en ze zijn geregistreerd bij de ALAEU.

Wij ontvangen graag foto’s van de puppy’s als zij het nest verlaten hebben.

Door het kritisch zoeken naar oudercombinaties  proberen wij aan de hand van  gezondheidsgegevens, en het sociale gedrag een zo’n goed en gezond mogelijk nest te verkrijgen, waarin puppy’s geboren worden, die aan de gezondheid van de Austalian Labradoodle een positieve bijdrage kunnen leveren en voor de mens een vreugdevolle aanvulling in het gezin betekent.
Omdat onze honden liefdevol worden opgevoed, willen we ook dat de puppy’s bij liefdevolle, zorgzame eigenaren terecht komen. We werken daarom met een Puppy aanvraag formulier en willen graag kennis maken met de toekomstige eigenaren.

© 2009 - 2017 Didgeri-Doodle.nl

Design en hosting: CatchUp Media