Puppy aanvraag

De fokhonden voldoen aan alle eisen. Ze worden compleet getest op PRA, HD, ED dysplasie, van Willebrand Disease, Patella Luxation, Improper Coat, DM, EIC en jaarlijks op oogziektes. Inclusief DNA profiel alvorens de hond voor de fok ingezet wordt. Zo kunt u er zeker van zijn dat onze honden in optimale gezondheid verkeren.

Vanwege de recente vooruitgang in de genetica testen, is het nu mogelijk om via DNA te testen of de Australian Labradoodle PRA-vrij zijn. Ze zullen nooit lijden aan PRA blindheid en evenmin zal een van hun nakomelingen aan PRA lijden. Onze puppies worden niet gesteriliseerd/gecastreerd op jonge leeftijd, ze worden onder contract verkocht.

The Didgeri Doodle Australian Labradoodle is een kennel die in huiselijke sfeer haar puppies grootbrengt.
Gezondheid, karakter en goede socialisatie zijn sleutelwoorden die hoog in het vaandel staan.
Wij zorgen dat de pups fysiek, mentaal en sociaal genoeg gestimuleerd worden.
Gezondheid en schoonheid is ons streven, de liefde en het welzijn voor onze honden is ons doel.
Al onze puppy’s worden gefokt volgens de fokreglementen van de ALAEU. Wij respecteren de vooropgestelde  code van ethiek van de ALAEU en passen die dan ook zeer nauwkeurig toe. Voor informatie van de code van ethiek zie website van de ALAEU.
Iedereen is welkom in onze kennel The Didgeri Doodle Australian Labradoodle. De ouderdieren van onze puppy’s zijn steeds aanwezig.
U kunt een duidelijke indruk krijgen over onze honden en wie wij zijn.

Wat kunt u verwachten van ons?

Wat kunnen de pups verwachten van ons?

Wij ontvangen graag foto’s van de puppy’s als zij het nest verlaten hebben.

Door het kritisch zoeken naar oudercombinaties  proberen wij aan de hand van  gezondheidsgegevens, en het sociale gedrag een zo’n goed en gezond mogelijk nest te verkrijgen, waarin puppy’s geboren worden, die aan de gezondheid van de Austalian Labradoodle een positieve bijdrage kunnen leveren en voor de mens een vreugdevolle aanvulling in het gezin betekent.
Omdat onze honden liefdevol worden opgevoed, willen we ook dat de puppy’s bij liefdevolle, zorgzame eigenaren terecht komen. We werken daarom met een Puppy aanvraag formulier en willen graag kennis maken met de toekomstige eigenaren.

Wachtlijst is wegens beëindiging kennel definitief gesloten

Mijn naam is Thea van der Voort en ik ben getrouwd met Martin en samen hebben we 2 zonen. We wonen met onze beestenboel in Vijlen heerlijk rustig tussen de heuvels, groene bossen en velden. Honden spelen een grote rol in ons leven en deze passie delen we samen.

Deze liefde voor honden en met name het unieke ras de Australian Labradoodle, uit zich in het actief bezig zijn met de honden en het op verantwoorde wijze fokken van een nestje. De Australian Labradoodle is een erge leuke hond, met goede karaktereigenschappen.
We fokken op karakter en gezondheid en hopen zo ons steentje te kunnen bijdragen aan het voortzetten en behouden van dit leuke en veelzijdige ras.

In 2008 werd onze droom werkelijkheid, op 16 juni 2008 werd ons eerste fokteefje geboren bij Carolien van Beek van de Annahoeve in Venlo, een kleine medium met een fleece vacht. Ze heeft de speciale naam “Migaloo” gekregen, vernoemd naar de witte bultrugwalvis die alleen in Australië voorkomt en de Aboriginals noemen de blanke mensen Migaloo (witte man). Migaloo is de stammoeder van The Didgeri-doodle Australian Labradoodles.

In december 2009 kwam een 2de fokteefje in ons leven. Ook zij is geboren bij Carolien van Beek van de Annahoeve in Venlo, een kleine medium met een fleece vacht. Ze heeft de speciale naam Didgeri gekregen, vernoemd naar The Didgeri-Doodle Australian Labradoodles.