Herinnering aan Migaloo ons liefste meisje

Ons hart is gebroken 💔. Migaloo mijn meisje is niet meer.
Migaloo waar alles mee begon. De stammoeder van The Didgeri Doodle. Ze heeft me het eerste nestje pupkes geschonken.
Ze overtrof onze stoutste dromen, gewoon door te zijn wie ze was. Lief, loyaal, trouw, ze was een echte mensenhond en vanaf mijn eerste blik in haar mooie stralende oogjes waren we zielsverwanten,
soulmates 💕
Samen hebben we bijna 14 jaar van elkaar mogen genieten en wat heb ik veel van haar geleerd, wat heeft ze me veel gegeven. Ze heeft me laten ontdekken wie ik was, zoveel wijze levenslessen door er te zijn in mijn leven.
Mijn lieve meisje heeft een indrukwekkende carrière achter de rug, ze heeft zoveel kindjes blij gemaakt, zoveel betekend.
Samen hebben we scholen bezocht, Miekske overwon menig hartje van bange kindjes.
Haar bezoekjes waren een lichtpuntje voor chronisch zieke kindjes en een feestje voor kindjes met het syndroom van down.
Ook de vele bezoekjes in veel verschillende verzorgingstehuizen hebben menig glimlach op gezichten getoverd.
Nu moeten we verder zonder haar warme liefde en haar blijdschap, ons hart is gebroken, ook voor Didgeri en kleine Hobbli is het een groot gemis.
Dankjewel lieve Miekske, Miekie, Migaloo, mijn speciale meisje. Dankjewel dat je in ons leven was, dankjewel voor alles……….

Een heel groot woord van dank aan Dierenartsencentrum Gardeniers voor de betrokkenheid, de kundigheid, de liefde, er is werkelijk alles gedaan voor Migaloo.

Klik op Foto voor youtube filmpje:

Wachtlijst is wegens beëindiging kennel definitief gesloten
Voor een nieuw/beginnend fokker bieden wij de hele overname aan o.a. werpkisten / warmtelampen / warmteplaat / etc….
kortom alles voor jouw nieuwe kennel.
Voor info mail ff op de contact pagina.

Mijn naam is Thea van der Voort en ik ben getrouwd met Martin en samen hebben we 2 zonen. We wonen met onze beestenboel in Vijlen heerlijk rustig tussen de heuvels, groene bossen en velden. Honden spelen een grote rol in ons leven en deze passie delen we samen.

Deze liefde voor honden en met name het unieke ras de Australian Labradoodle, uit zich in het actief bezig zijn met de honden en het op verantwoorde wijze fokken van een nestje. De Australian Labradoodle is een erge leuke hond, met goede karaktereigenschappen.
We fokken op karakter en gezondheid en hopen zo ons steentje te kunnen bijdragen aan het voortzetten en behouden van dit leuke en veelzijdige ras.

In 2008 werd onze droom werkelijkheid, op 16 juni 2008 werd ons eerste fokteefje geboren bij Carolien van Beek van de Annahoeve in Venlo, een kleine medium met een fleece vacht. Ze heeft de speciale naam “Migaloo” gekregen, vernoemd naar de witte bultrugwalvis die alleen in Australië voorkomt en de Aboriginals noemen de blanke mensen Migaloo (witte man). Migaloo is de stammoeder van The Didgeri-doodle Australian Labradoodles.

In december 2009 kwam een 2de fokteefje in ons leven. Ook zij is geboren bij Carolien van Beek van de Annahoeve in Venlo, een kleine medium met een fleece vacht. Ze heeft de speciale naam Didgeri gekregen, vernoemd naar The Didgeri-Doodle Australian Labradoodles.