Puppy Time Bo & Tabby

Hiep hiep hoera, Bo & Tabby zijn gisterenavond de trotse ouders geworden van 8 lieve mooie puppekindjes en wat heeft lieve Boke het fantastisch gedaan.

Omdat de laatste daagjes van haar dracht niet helemaal soepel verliepen voor Bo en ze daardoor veel kracht was verloren, is om verdere problemen te voorkomen gisterenavond besloten voor een keizersnede.

Zo dankbaar dat alles goed is gegaan. Boke heeft het geweldig goed doorstaan. Ondanks dat het geen natuurlijke bevalling was is Boke toch meteen een super mama en bekommerde zich meteen vol overgave over haar kroost. Alle pupkes doen het fantastisch en ook de melk vloeit rijkelijk.
Het was een spannend avontuur en we zijn nu allemaal zo ontzettend dankbaar voor de goede afloop.
Christianne heeft Boke door dik en dun gesteund, zo fijn voor de lieve meid.
We zijn ook heel dankbaar met Dierenartsencentrum Gardeniers . Een dierenarts met een hart van goud voor zijn dieren en die altijd voor de volle 100% voor ons klaarstaat.

Er zijn 4 reutjes en 4 teefjes tussen 21.00 uur/21.30 uur geboren met mooie gewichtjes.
De mannekes 💙💙💙💙
Reutje grijs 300 gram
Reutje paars 320 gram
Reutje l blauw 374 gram
Reutje D blauw 328 gram

De meisjes ❤️❤️❤️❤️
Teefje geel 278 gram
Teefje oranje 316 gram
Teefje roze 278 gram
Teefje rood 302 gram

En nu heerlijk genieten van lieve Bo met haar mooie puppekindjes

Klik op onderstaande foto om alle filmpjes van dit nestje op You Tube te bewonderen

Wachtlijst is wegens beëindiging kennel definitief gesloten
Voor een nieuw/beginnend fokker bieden wij de hele overname aan o.a. werpkisten / warmtelampen / warmteplaat / etc….
kortom alles voor jouw nieuwe kennel.
Voor info mail ff op de contact pagina.

Mijn naam is Thea van der Voort en ik ben getrouwd met Martin en samen hebben we 2 zonen. We wonen met onze beestenboel in Vijlen heerlijk rustig tussen de heuvels, groene bossen en velden. Honden spelen een grote rol in ons leven en deze passie delen we samen.

Deze liefde voor honden en met name het unieke ras de Australian Labradoodle, uit zich in het actief bezig zijn met de honden en het op verantwoorde wijze fokken van een nestje. De Australian Labradoodle is een erge leuke hond, met goede karaktereigenschappen.
We fokken op karakter en gezondheid en hopen zo ons steentje te kunnen bijdragen aan het voortzetten en behouden van dit leuke en veelzijdige ras.

In 2008 werd onze droom werkelijkheid, op 16 juni 2008 werd ons eerste fokteefje geboren bij Carolien van Beek van de Annahoeve in Venlo, een kleine medium met een fleece vacht. Ze heeft de speciale naam “Migaloo” gekregen, vernoemd naar de witte bultrugwalvis die alleen in Australië voorkomt en de Aboriginals noemen de blanke mensen Migaloo (witte man). Migaloo is de stammoeder van The Didgeri-doodle Australian Labradoodles.

In december 2009 kwam een 2de fokteefje in ons leven. Ook zij is geboren bij Carolien van Beek van de Annahoeve in Venlo, een kleine medium met een fleece vacht. Ze heeft de speciale naam Didgeri gekregen, vernoemd naar The Didgeri-Doodle Australian Labradoodles.