Puppy Time Guusje & Juulke

Hiep hiep hoera Guusje & Juulke zijn vandaag de trotse ouders geworden van 6 lieve mooie puppekindjes en wat heeft lief Guusje het fantastisch gedaan. Haar eerste nestje en de lieve meid doet het zo goed. Haar lieve baasjes hebben haar bijgestaan, zo fijn.

Reutje 13.25 uur geboren 248 gram
Reutje 14.30 uur geboren 256 gram
Reutje 14.40 uur geboren 220 gram
Teefje 15.20 uur geboren 172 gram
Reutje 15.55 uur geboren 220 gram
Teefje 16.25 uur geboren 228 gram

Het zijn 6 prachtige pupjes 2 mooie meisjes, 4 stoere jongens en een mooie trotse en vermoeide mama Guusje 

Klik op onderstaande foto om alle filmpjes van dit nestje op You Tube te bewonderen

 

 

Wachtlijst is wegens beëindiging kennel definitief gesloten
Voor een nieuw/beginnend fokker bieden wij de hele overname aan o.a. werpkisten / warmtelampen / warmteplaat / etc….
kortom alles voor jouw nieuwe kennel.
Voor info mail ff op de contact pagina.

Mijn naam is Thea van der Voort en ik ben getrouwd met Martin en samen hebben we 2 zonen. We wonen met onze beestenboel in Vijlen heerlijk rustig tussen de heuvels, groene bossen en velden. Honden spelen een grote rol in ons leven en deze passie delen we samen.

Deze liefde voor honden en met name het unieke ras de Australian Labradoodle, uit zich in het actief bezig zijn met de honden en het op verantwoorde wijze fokken van een nestje. De Australian Labradoodle is een erge leuke hond, met goede karaktereigenschappen.
We fokken op karakter en gezondheid en hopen zo ons steentje te kunnen bijdragen aan het voortzetten en behouden van dit leuke en veelzijdige ras.

In 2008 werd onze droom werkelijkheid, op 16 juni 2008 werd ons eerste fokteefje geboren bij Carolien van Beek van de Annahoeve in Venlo, een kleine medium met een fleece vacht. Ze heeft de speciale naam “Migaloo” gekregen, vernoemd naar de witte bultrugwalvis die alleen in Australië voorkomt en de Aboriginals noemen de blanke mensen Migaloo (witte man). Migaloo is de stammoeder van The Didgeri-doodle Australian Labradoodles.

In december 2009 kwam een 2de fokteefje in ons leven. Ook zij is geboren bij Carolien van Beek van de Annahoeve in Venlo, een kleine medium met een fleece vacht. Ze heeft de speciale naam Didgeri gekregen, vernoemd naar The Didgeri-Doodle Australian Labradoodles.