Puppy Time Milou & Moos

Hiep hiep hoera!
Vandaag op vrijdag de 13de hebben Milou & Moos ons verrast door de trotse ouders te worden van maar liefst 10 lieve mooie puppekindjes en wat heeft lieve Milou het fantastisch gedaan. Zo relaxed heeft ze de kleintjes op de wereld gezet, dankbaar dat het zo goed is gegaan. We hebben nooit eerder zo’n groot nestje gehad, voor Miloutje is het een hele opgave. Gelukkig heeft ze ervaring en is ze een geduldig lief vrolijk moedertje. Het zijn 10 prachtige mupkes, 6 mooie meisjes, 4 stoere jongens en een mooie trotse mama Milou

Reutje 7.30 uur geboren 294 gram
Teefje 8.00 uur geboren 206 gram
Reutje 8.30 uur geboren 254 gram
Reutje 8.45 uur geboren 228 gram
Teefje 9.00 uur geboren 288 gram
Teefje 9.20 uur geboren 244 gram
Teefje 9.30 uur geboren 250 gram
Reutje 10,08 uur geboren 272 gram
Teefje 10.55 uur geboren 248 gram
Teefje 12.20 uur geboren 228 gram

Klik op onderstaande foto om alle filmpjes van dit nestje op You Tube te bewonderen

 

Wachtlijst is wegens beëindiging kennel definitief gesloten

Mijn naam is Thea van der Voort en ik ben getrouwd met Martin en samen hebben we 2 zonen. We wonen met onze beestenboel in Vijlen heerlijk rustig tussen de heuvels, groene bossen en velden. Honden spelen een grote rol in ons leven en deze passie delen we samen.

Deze liefde voor honden en met name het unieke ras de Australian Labradoodle, uit zich in het actief bezig zijn met de honden en het op verantwoorde wijze fokken van een nestje. De Australian Labradoodle is een erge leuke hond, met goede karaktereigenschappen.
We fokken op karakter en gezondheid en hopen zo ons steentje te kunnen bijdragen aan het voortzetten en behouden van dit leuke en veelzijdige ras.

In 2008 werd onze droom werkelijkheid, op 16 juni 2008 werd ons eerste fokteefje geboren bij Carolien van Beek van de Annahoeve in Venlo, een kleine medium met een fleece vacht. Ze heeft de speciale naam “Migaloo” gekregen, vernoemd naar de witte bultrugwalvis die alleen in Australië voorkomt en de Aboriginals noemen de blanke mensen Migaloo (witte man). Migaloo is de stammoeder van The Didgeri-doodle Australian Labradoodles.

In december 2009 kwam een 2de fokteefje in ons leven. Ook zij is geboren bij Carolien van Beek van de Annahoeve in Venlo, een kleine medium met een fleece vacht. Ze heeft de speciale naam Didgeri gekregen, vernoemd naar The Didgeri-Doodle Australian Labradoodles.