Puppy Time Pina & Tabby

Hiep hiep hoera Pina & Tabby zijn na een lange bevalling de trotse ouders geworden van 9 lieve mooie puppekindjes en wat heeft lieve Pina het fantastisch gedaan. Reuze trots zijn we op de lieve meid, wat heeft ze alles goed doorstaan.
De bevalling wilde niet echt vlotten en 2 pupkes hebben het niet gered. We zijn intens dankbaar voor de 9 gezonde pupkes en dankbaar dat mama Pina het zo goed heeft doorstaan allemaal.

Reutje 13.40 uur geboren 360 gram
Teefje 14.30 uur geboren 270 gram
Teefje 16.55 uur geboren 328 gram
Reutje 17.05 uur geboren 280 gram
Reutje 17.30 uur geboren 270 gram
Teefje 17.55 uur geboren 240 gram
Teefje 20.20 uur geboren 220 gram
Reutje 21.50 uur geboren 298 gram
Teefje 01.00 uur geboren
Reutje 04.40 uur geboren
Reutje 5.00 uur geboren 268 gram

Het zijn 9 prachtige pupjes 4 mooie meisjes, 5 stoere jongens en een mooie trotse mama Pina

Ondanks dat het voor Pina niet makkelijk is geweest zorgt de lieve meid geweldig goed voor haar kroost.

Een dikke knuffel van mama Pina en papa Tabby.

 

Het allereerste filmpje van de kroost direct na de geboorte gefilmd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wachtlijst is wegens beëindiging kennel definitief gesloten
Voor een nieuw/beginnend fokker bieden wij de hele overname aan o.a. werpkisten / warmtelampen / warmteplaat / etc….
kortom alles voor jouw nieuwe kennel.
Voor info mail ff op de contact pagina.

Mijn naam is Thea van der Voort en ik ben getrouwd met Martin en samen hebben we 2 zonen. We wonen met onze beestenboel in Vijlen heerlijk rustig tussen de heuvels, groene bossen en velden. Honden spelen een grote rol in ons leven en deze passie delen we samen.

Deze liefde voor honden en met name het unieke ras de Australian Labradoodle, uit zich in het actief bezig zijn met de honden en het op verantwoorde wijze fokken van een nestje. De Australian Labradoodle is een erge leuke hond, met goede karaktereigenschappen.
We fokken op karakter en gezondheid en hopen zo ons steentje te kunnen bijdragen aan het voortzetten en behouden van dit leuke en veelzijdige ras.

In 2008 werd onze droom werkelijkheid, op 16 juni 2008 werd ons eerste fokteefje geboren bij Carolien van Beek van de Annahoeve in Venlo, een kleine medium met een fleece vacht. Ze heeft de speciale naam “Migaloo” gekregen, vernoemd naar de witte bultrugwalvis die alleen in Australië voorkomt en de Aboriginals noemen de blanke mensen Migaloo (witte man). Migaloo is de stammoeder van The Didgeri-doodle Australian Labradoodles.

In december 2009 kwam een 2de fokteefje in ons leven. Ook zij is geboren bij Carolien van Beek van de Annahoeve in Venlo, een kleine medium met een fleece vacht. Ze heeft de speciale naam Didgeri gekregen, vernoemd naar The Didgeri-Doodle Australian Labradoodles.