Puppy Time Nila & Moos

Hiep hiep hoera Nila is vanmorgen onverwachts, na een onrustige nacht, de trotse mama geworden van 6 lieve mooie puppekindjes en wat heeft lieve Nila het fantastisch gedaan.

Teefje 8.45 uur geboren 266 gram
Teefje 9.10 uur geboren 324 gram
Reutje 9.20 uur geboren 306 gram
Teefje 10.05 uur geboren 314 gram
Reutje 1030 uur geboren 334 gram
Reutje 10.55 uur geboren 314 gram

Het zijn 6 prachtige pupjes 3 mooie meisjes, 3 stoere jongens en een mooie trotse mama Nila <3 Het allereerste korte filmpje van de kroost direct na de geboorte gefilmd  

 

 

 

 

 

 

Wachtlijst is wegens beëindiging kennel definitief gesloten

Mijn naam is Thea van der Voort en ik ben getrouwd met Martin en samen hebben we 2 zonen. We wonen met onze beestenboel in Vijlen heerlijk rustig tussen de heuvels, groene bossen en velden. Honden spelen een grote rol in ons leven en deze passie delen we samen.

Deze liefde voor honden en met name het unieke ras de Australian Labradoodle, uit zich in het actief bezig zijn met de honden en het op verantwoorde wijze fokken van een nestje. De Australian Labradoodle is een erge leuke hond, met goede karaktereigenschappen.
We fokken op karakter en gezondheid en hopen zo ons steentje te kunnen bijdragen aan het voortzetten en behouden van dit leuke en veelzijdige ras.

In 2008 werd onze droom werkelijkheid, op 16 juni 2008 werd ons eerste fokteefje geboren bij Carolien van Beek van de Annahoeve in Venlo, een kleine medium met een fleece vacht. Ze heeft de speciale naam “Migaloo” gekregen, vernoemd naar de witte bultrugwalvis die alleen in Australië voorkomt en de Aboriginals noemen de blanke mensen Migaloo (witte man). Migaloo is de stammoeder van The Didgeri-doodle Australian Labradoodles.

In december 2009 kwam een 2de fokteefje in ons leven. Ook zij is geboren bij Carolien van Beek van de Annahoeve in Venlo, een kleine medium met een fleece vacht. Ze heeft de speciale naam Didgeri gekregen, vernoemd naar The Didgeri-Doodle Australian Labradoodles.