Puppy Time Pien & Tommie

Hiep hiep hoera, gisteren zijn Pien & Tommie de trotse ouders geworden van 5 lieve mooie puppekindjes.
Maar tot ons grote verdriet heeft een lief klein reutje het niet gered.
Zo zielig, we hebben echt alles geprobeerd. Uit liefde hebben we hem in overleg met de DA laten gaan. Cesarine heeft het manneke de mooie naam Jiemba gegeven. Het is de Aboriginal naam voor “lachende ster” Deze mooie naam past helemaal bij hem.
Lieve Pien heeft het fantastisch gedaan. Reuze trots zijn we op haar. Zo dankbaar ook dat het met Pien en de 4 andere pupkes zo goed gaat šŸ€

Teefje 2.10 uur geboren 344 gram
Jiemba 4.15 uur geboren 248 gram
Teefje 5.00 uur geboren 348 gram
Reutje 5.28 uur geboren 300 gram
Reutje 6.16 uur geboren 362 gram

5 prachtige pupjes, 2 stoere jongens en 2 mooie meisjes en in ons hart heeft kleine Jiemba een liefdevol plekje en natuurlijk een mooie trotse mama Pien
Klik op onderstaande foto om alle filmpjes van dit nestje op You Tube te bewonderen

Wachtlijst is wegens beƫindiging kennel definitief gesloten

Mijn naam is Thea van der Voort en ik ben getrouwd met Martin en samen hebben we 2 zonen. We wonen met onze beestenboel in Vijlen heerlijk rustig tussen de heuvels, groene bossen en velden. Honden spelen een grote rol in ons leven en deze passie delen we samen.

Deze liefde voor honden en met name het unieke ras de Australian Labradoodle, uit zich in het actief bezig zijn met de honden en het op verantwoorde wijze fokken van een nestje. De Australian Labradoodle is een erge leuke hond, met goede karaktereigenschappen.
We fokken op karakter en gezondheid en hopen zo ons steentje te kunnen bijdragen aan het voortzetten en behouden van dit leuke en veelzijdige ras.

In 2008 werd onze droom werkelijkheid, op 16 juni 2008 werd ons eerste fokteefje geboren bij Carolien van Beek van de Annahoeve in Venlo, een kleine medium met een fleece vacht. Ze heeft de speciale naam ā€œMigalooā€ gekregen, vernoemd naar de witte bultrugwalvis die alleen in AustraliĆ« voorkomt en de Aboriginals noemen de blanke mensen Migaloo (witte man). Migaloo is de stammoeder van The Didgeri-doodle Australian Labradoodles.

In december 2009 kwam een 2de fokteefje in ons leven. Ook zij is geboren bij Carolien van Beek van de Annahoeve in Venlo, een kleine medium met een fleece vacht. Ze heeft de speciale naam Didgeri gekregen, vernoemd naar The Didgeri-Doodle Australian Labradoodles.