Puppy Time Pina & Ginger Ale

Hiep hiep hoera en ook de kleintjes van Pina & Ginger Ale zijn geboren. Ze zijn de trotse ouders geworden van 9 lieve mooie puppekindjes en wat heeft lieve Pina het weer fantastisch gedaan. Reuze trots zijn we op de lieve meid, zo fijn dat het zo goed is gegaan. Nila heeft vanaf de zijlijn alles in de gaten gehouden, zo leuk.

Teefje 04.08 uur geboren 292 gram
Reutje 05.45 uur geboren 366 gram
Teefje 06.25 uur geboren 322 gram
Teefje 08.00 uur geboren 230 gram
Reutje 08.30 uur geboren 338 gram
Reutje 09.25 uur geboren 286 gram
Reutje 09.42 uur geboren 298 gram
Reutje 10.30 uur geboren 236 gram
Teefje 11.25 uur geboren 262 gram

Het zijn 9 prachtige pupjes 4 mooie meisjes, 5 stoere jongens en een mooie trotse mama Pina

Pina is een ervaren moedertje, ze weet precies wat de bedoeling is.

Het allereerste korte filmpje van de kroost direct na de geboorte gefilmd
 

 


 


 


 


 

Wachtlijst is wegens beëindiging kennel definitief gesloten
Voor een nieuw/beginnend fokker bieden wij de hele overname aan o.a. werpkisten / warmtelampen / warmteplaat / etc….
kortom alles voor jouw nieuwe kennel.
Voor info mail ff op de contact pagina.

Mijn naam is Thea van der Voort en ik ben getrouwd met Martin en samen hebben we 2 zonen. We wonen met onze beestenboel in Vijlen heerlijk rustig tussen de heuvels, groene bossen en velden. Honden spelen een grote rol in ons leven en deze passie delen we samen.

Deze liefde voor honden en met name het unieke ras de Australian Labradoodle, uit zich in het actief bezig zijn met de honden en het op verantwoorde wijze fokken van een nestje. De Australian Labradoodle is een erge leuke hond, met goede karaktereigenschappen.
We fokken op karakter en gezondheid en hopen zo ons steentje te kunnen bijdragen aan het voortzetten en behouden van dit leuke en veelzijdige ras.

In 2008 werd onze droom werkelijkheid, op 16 juni 2008 werd ons eerste fokteefje geboren bij Carolien van Beek van de Annahoeve in Venlo, een kleine medium met een fleece vacht. Ze heeft de speciale naam “Migaloo” gekregen, vernoemd naar de witte bultrugwalvis die alleen in Australië voorkomt en de Aboriginals noemen de blanke mensen Migaloo (witte man). Migaloo is de stammoeder van The Didgeri-doodle Australian Labradoodles.

In december 2009 kwam een 2de fokteefje in ons leven. Ook zij is geboren bij Carolien van Beek van de Annahoeve in Venlo, een kleine medium met een fleece vacht. Ze heeft de speciale naam Didgeri gekregen, vernoemd naar The Didgeri-Doodle Australian Labradoodles.