Skip

Skip is een medium reu Pure AL, geboren op 11-05-2011 en is de zoon van Manor Lake Piece of Cake PURE AL & Hudson The Super PURE AL
Skip is een ongelooflijk lieve knuffelbeer met een gouden karakter.
Hij heeft een prachtige abrikooskleurig fleece vacht en een geweldige uitstraling.

NaamManor Lake Nioka Skip
IDALAEU-1184
DNA profielVHL_ID 36826
KleurcodeBBee
OogtestVrij juli 2017
HeupenOFA Good
EllebogenOFA-vrij van dysplasie
Patella'sNormaal
PRA/PRCDVrij
vWD, DM, EIC en ICVrij

Mijn naam is Thea van der Voort en ik ben getrouwd met Martin en samen hebben we 2 zonen. We wonen met onze beestenboel in Vijlen heerlijk rustig tussen de heuvels, groene bossen en velden. Honden spelen een grote rol in ons leven en deze passie delen we samen.

Deze liefde voor honden en met name het unieke ras de Australian Labradoodle, uit zich in het actief bezig zijn met de honden en het op verantwoorde wijze fokken van een nestje. De Australian Labradoodle is een erge leuke hond, met goede karaktereigenschappen.
We fokken op karakter en gezondheid en hopen zo ons steentje te kunnen bijdragen aan het voortzetten en behouden van dit leuke en veelzijdige ras.

In 2008 werd onze droom werkelijkheid, op 16 juni 2008 werd ons eerste fokteefje geboren bij Carolien van Beek van de Annahoeve in Venlo, een kleine medium met een fleece vacht. Ze heeft de speciale naam “Migaloo” gekregen, vernoemd naar de witte bultrugwalvis die alleen in Australië voorkomt en de Aboriginals noemen de blanke mensen Migaloo (witte man). Migaloo is de stammoeder van The Didgeri-doodle Australian Labradoodles.

In december 2009 kwam een 2de fokteefje in ons leven. Ook zij is geboren bij Carolien van Beek van de Annahoeve in Venlo, een kleine medium met een fleece vacht. Ze heeft de speciale naam Didgeri gekregen, vernoemd naar The Didgeri-Doodle Australian Labradoodles.