Mazzel pensioen

Mazzel is een kleine medium reu ALF3, geboren in Canada op 04-06-2013 en zoon van Canadoodles Mary’s Mahogany Beauty ALF2 &
Canadoodles Cody’s Black Panther ALF3
Het is een rustige evenwichtige reu met prachtige bruine zachte fleecevacht
Mazzel is mede-eigendom van De Annahoeve, Labradoodlemanie, House of Australian Labradoodles en Labradoodle-Home

NaamCanadoodles Quinn's Hale Yale 'Yale Mazzel
IDALAEU-3485
DNA profielVHL_IDH59327
KleurcodebbEE
OogtestVrij mei 2017
HeupenOFA Good
EllebogenOFA-vrij van dysplasie
Patella'sNormaal
PRA/PRCDVrij
vWD, DM, EIC en ICVrij

Wachtlijst is wegens beëindiging kennel definitief gesloten
Voor een nieuw/beginnend fokker bieden wij de hele overname aan o.a. werpkisten / warmtelampen / warmteplaat / etc….
kortom alles voor jouw nieuwe kennel.
Voor info mail ff op de contact pagina.

Mijn naam is Thea van der Voort en ik ben getrouwd met Martin en samen hebben we 2 zonen. We wonen met onze beestenboel in Vijlen heerlijk rustig tussen de heuvels, groene bossen en velden. Honden spelen een grote rol in ons leven en deze passie delen we samen.

Deze liefde voor honden en met name het unieke ras de Australian Labradoodle, uit zich in het actief bezig zijn met de honden en het op verantwoorde wijze fokken van een nestje. De Australian Labradoodle is een erge leuke hond, met goede karaktereigenschappen.
We fokken op karakter en gezondheid en hopen zo ons steentje te kunnen bijdragen aan het voortzetten en behouden van dit leuke en veelzijdige ras.

In 2008 werd onze droom werkelijkheid, op 16 juni 2008 werd ons eerste fokteefje geboren bij Carolien van Beek van de Annahoeve in Venlo, een kleine medium met een fleece vacht. Ze heeft de speciale naam “Migaloo” gekregen, vernoemd naar de witte bultrugwalvis die alleen in Australië voorkomt en de Aboriginals noemen de blanke mensen Migaloo (witte man). Migaloo is de stammoeder van The Didgeri-doodle Australian Labradoodles.

In december 2009 kwam een 2de fokteefje in ons leven. Ook zij is geboren bij Carolien van Beek van de Annahoeve in Venlo, een kleine medium met een fleece vacht. Ze heeft de speciale naam Didgeri gekregen, vernoemd naar The Didgeri-Doodle Australian Labradoodles.