Locke pensioen

The Didgeri-Doodle Peaceful Locke is een creamkleurig teefje PURE AL, geboren in Vijlen op 08-06-2018 dochter van The Didgeri-Doodle Radiant Bo PURE AL & Zaanse Doodles Mink, ALF3

Ondanks dat Locke nog een klein vrolijk meisje is gaat ze af en toe al mee naar zorginstellingen waar ze de bewoners erg blij maakt met haar guitig kopje.
En bij Animale is ze de kleinste speurneus waar ze de beginselen van het mantrailen leert.
Locke heeft een mooie zachte fleece vacht.

NaamThe Didgeri-Doodle Peaceful Locke
IDALAEU-....
DNA profielVHL_ID ......
Kleurcode....
Oogtest.....
Heupen....
Ellebogen.......
Patella's....
PRA/PRCD.....
DM, EIC en IC....

                    De Wachtlijst Is Gesloten

 

Mijn naam is Thea van der Voort en ik ben getrouwd met Martin en samen hebben we 2 zonen. We wonen met onze beestenboel in Vijlen heerlijk rustig tussen de heuvels, groene bossen en velden. Honden spelen een grote rol in ons leven en deze passie delen we samen.

Deze liefde voor honden en met name het unieke ras de Australian Labradoodle, uit zich in het actief bezig zijn met de honden en het op verantwoorde wijze fokken van een nestje. De Australian Labradoodle is een erge leuke hond, met goede karaktereigenschappen.
We fokken op karakter en gezondheid en hopen zo ons steentje te kunnen bijdragen aan het voortzetten en behouden van dit leuke en veelzijdige ras.

In 2008 werd onze droom werkelijkheid, op 16 juni 2008 werd ons eerste fokteefje geboren bij Carolien van Beek van de Annahoeve in Venlo, een kleine medium met een fleece vacht. Ze heeft de speciale naam “Migaloo” gekregen, vernoemd naar de witte bultrugwalvis die alleen in Australië voorkomt en de Aboriginals noemen de blanke mensen Migaloo (witte man). Migaloo is de stammoeder van The Didgeri-doodle Australian Labradoodles.

In december 2009 kwam een 2de fokteefje in ons leven. Ook zij is geboren bij Carolien van Beek van de Annahoeve in Venlo, een kleine medium met een fleece vacht. Ze heeft de speciale naam Didgeri gekregen, vernoemd naar The Didgeri-Doodle Australian Labradoodles.