Swaggie pensioen

The Didgeri-Doodle Handsome Swaggie is een abrikooskleurig mini/medium teefje PURE AL, geboren in Vijlen op 26-09-2017 dochter van The Didgeri Doodle Unique Bella, Pure AL & The Didgeri-Doodle Vigorous Bram, ALF3

Ze is een ontzettend vrolijk en enthousiast mensgericht meisje en is inmiddels een bekend gezicht in de zorginstelling waar haar baasje werkt en waar ze heel graag gezien wordt.
Swaggie heeft een mooie zachte fleece vacht.

NaamThe Didgeri-Doodle Handsome Swaggie
IDALAEU-....
DNA profielVHL_ID ......
Kleurcode....
Oogtest.....
Heupen....
Ellebogen.......
Patella's....
PRA/PRCD.....
DM, EIC en IC....

                    De Wachtlijst Voor Miley Is Open

 

Mijn naam is Thea van der Voort en ik ben getrouwd met Martin en samen hebben we 2 zonen. We wonen met onze beestenboel in Vijlen heerlijk rustig tussen de heuvels, groene bossen en velden. Honden spelen een grote rol in ons leven en deze passie delen we samen.

Deze liefde voor honden en met name het unieke ras de Australian Labradoodle, uit zich in het actief bezig zijn met de honden en het op verantwoorde wijze fokken van een nestje. De Australian Labradoodle is een erge leuke hond, met goede karaktereigenschappen.
We fokken op karakter en gezondheid en hopen zo ons steentje te kunnen bijdragen aan het voortzetten en behouden van dit leuke en veelzijdige ras.

In 2008 werd onze droom werkelijkheid, op 16 juni 2008 werd ons eerste fokteefje geboren bij Carolien van Beek van de Annahoeve in Venlo, een kleine medium met een fleece vacht. Ze heeft de speciale naam “Migaloo” gekregen, vernoemd naar de witte bultrugwalvis die alleen in Australië voorkomt en de Aboriginals noemen de blanke mensen Migaloo (witte man). Migaloo is de stammoeder van The Didgeri-doodle Australian Labradoodles.

In december 2009 kwam een 2de fokteefje in ons leven. Ook zij is geboren bij Carolien van Beek van de Annahoeve in Venlo, een kleine medium met een fleece vacht. Ze heeft de speciale naam Didgeri gekregen, vernoemd naar The Didgeri-Doodle Australian Labradoodles.